Marinde

Een jaar of 10 geleden hebben we elkaar tijdens een vakantie ontmoet. Sinds die tijd hebben we al verschillende fotoshoots gedaan. En ook nu is Marinde bij me gekomen voor fotoshoots van haar prachtige buik tijdens de zwangerschap. Haar pasgeboren zoontje en bij 3 maanden oud. Uiteraard maken we dan ook foto’s van het hele gezin.

Wij hebben met ons gezin bij Elly onlangs twee shoots gehad: één waarbij ik nog zwanger was en één waarbij onze kleinste nog maar een paar weken oud was. Elly heeft ons op ons gemak laten voelen tijdens de shoot door met leuke ideeën en houdingen te komen die mooi overkomen op de foto, zo was het fijn voor zowel mij, mijn man als mijn dochtertje van 5 jaar. Elly weet heel goed wat wel en niet “werkt” op een foto en heeft dus hele goede tips. 

Ook na de geboorte gaf ze ons de ruimte om zelf met ideeën te komen, maar had ze zelf ook mooie manieren om ons op de foto te krijgen. Het is onwijs speciaal om deze momenten gefotografeerd te hebben, zowel met een dikke zwangere buik, als met ons net geboren zoontje. Het zijn momenten die je je altijd wilt blijven herinneren en door ze op foto te hebben, raak je ze nooit meer kwijt! 

Bedankt Elly voor de fijne uren shooten en de prachtige en dierbare resultaten! 

Marinde
Wadenoijen

Delen

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • Email

Mooie foto verhalen

logo Elly Vreugd fotografie Fotograaf in Deventer lochem en Zutphen