Wie ben je? Wat wil je uitstralen?

Een fotoshoot is fun, het is genieten. Dat vind ik belangrijk. Daarom zijn we ook niet met een uurtje klaar. Ik neem de tijd zodat ik de mooiste en beste foto’s van jou kan maken. Ik vind het belangrijk dat jij ontspannen bent. Want dan sta je ook ontspannen op de foto. We gaan dan ook niet meteen aan de slag met de camera. We gaan eerst even zitten met een kopje thee of koffie. Tijdens dat kopje thee of koffie kletsen we gezellig, maar nemen we ook door wat jouw wensen zijn.  

Waar wil je de foto’s voor gebruiken?

Ik denk met je mee en voel je aan. Ik geef je advies over kleur, setting en sfeer en leg je keuzes voor. Jij bent altijd degene die beslist. Jij bent tenslotte het model! Je moet mij ook alles zeggen, of je iets mooi of prettig vindt of juist niet. Want de foto’s moeten wel helemaal bij jou passen. 

En dan gaan we aan de slag. We bouwen het zorgvuldig op, zodat jij je steeds meer op je gemak voelt en je zelfbewuster wordt van je eigen kracht en persoonlijkheid. We beginnen met foto’s in je mooiste alledaags, in kleren waarin jij je het lekkerst voelt. En dan bouwen we het verder op. Tot we uiteindelijk knallende foto’s hebben, het ideale plaatje waar je van droomde. 

Na de fotoshoot lijkt het misschien klaar, maar dat is niet. Want hoe mooi de foto’s ook zijn geworden, er is altijd nabewerking nodig om de foto’s helemaal af te maken. In de nabewerking kijk ik naar licht en kleur, en stem ik dat af op jouw uitstraling. Ik haal oneffenheden weg, zodat je dat puistje, kreukje in je broek of dat vlekje niet meer ziet. 

Als de nabewerking klaar is, stuur ik je de foto’s en kun je er volop mee gaan pronken!

Aanbod

Zakelijke shoot

 • Bij een zakelijke fotoshoot kijk ik vooral naar wat jou drijft en wat de boodschap van jouw bedrijf is. Ik zorg ervoor dat de foto’s aansluiten bij jouw brand.
 • Neem zoveel kleding mee als je wilt, hoe meer hoe beter! (Nou ja….) Samen kijken we naar wat past bij jouw uitstraling. Heb je iets niet? Geen paniek, ik heb genoeg kleding en doeken liggen waar we de mooiste dingen mee kunnen maken.
 • Als je wilt kun je ook een make-upartist bij de shoot boeken. 
 • Ik maak graag mooie foto’s voor je, die je kunt gebruiken op je website en social media. Met deze fotoshoot leg je een mooie basis voor je eigen beeldbank.
 • Als aanvulling op je beeldbank kunnen we aan de slag met ‘contentfoto’s’.  Dit zijn foto’s die je kunt gebruiken bij blogs, social-media-posts met een specifiek onderwerp of in nieuwsbrieven. 
 • Je zit bij mij niet vast aan een studio of een locatie. Ik kan zowel binnen als buiten fotograferen, met kunstlicht of natuurlijk licht. Ook hierbij kijken we naar wat bij jou past en bij wat je wilt uitstralen. 

Persoonlijke shoot

 • Het is altijd fijn om mooie foto’s van jezelf te hebben. Om zelf aan de muur te hangen of cadeau te doen aan partner, ouders of kinderen. We stemmen de foto’s af op waar jij ze voor wilt gebruiken.
 • We gaan op zoek naar wie jij echt bent, waar jij van gaat stralen. Dat doen we zorgvuldig. Dat wil zeggen dat we niet beginnen met die prachtige luxe outfit, als je je daar niet meteen gemakkelijk bij voelt. 
 • Neem zoveel kleding mee als je wilt, hoe meer hoe beter! Samen kijken we naar wat past en waar jij je goed bij voelt. Heb je iets niet? Geen paniek, ik heb genoeg kleding en doeken liggen waar we de mooiste dingen mee kunnen maken. 
 • Naast kleding is make-up belangrijk. Daarom is er bij de shoot een make-upartist die zorgt dat jij er op je best uitziet. We leggen je lekker in de watten!
 • Je zit bij mij niet vast aan een studio of een locatie. Ik kan zowel binnen als buiten fotograferen, met kunstlicht of echt licht. Ook hierbij kijken we naar wat bij jou past en bij wat je wilt uitstralen. 

Heb je specifieke wensen? 

Of wil je meer weten over mijn werkwijze? Neem gerust contact met mij op, dan kijken we wat er mogelijk is.

Veel gestelde vragen

Wat doe ik aan tijdens de shoot?

Kleding waar jij je goed en mooi in voelt. Samen gaan we voor de shoot kijken wat past in de setting en bij jou. Neem dus gerust verschillende sets kleding mee. Behalve kleur doen verschillende texturen het ook goed op de foto. Bij twijfel: gewoon meenemen.

Hoelang duurt een fotoshoot?

Een shoot duurt ongeveer 1,5 à 2uur. Maak je gebruik van de mogelijkheid van een haar en make-up artist (MUAH) dan komt daar nog ongeveer een uur bij.

Ik zie op je website allemaal mensen in prachtige houdingen. Ik ben natuurlijk geen model. Kan ik ook zulke foto’s krijgen?

Hier komt mijn ervaring als dansdocent om de hoek kijken. Ik ga namelijk uit van jouw houding, jouw manier van bewegen en uitstraling. Dat gaan we verfijnen. Zodat je prachtig op de foto staat maar ook nog steeds jezelf bent. Mooi maar ook herkenbaar. Gewoon de mooiste versie van jezelf.

Worden de foto’s ook met photoshop bewerkt?

Photoshop is niet meer weg te denken uit de fotografie. Dus ja, ik maak gebruik van photoshop. Met het programma verfijn ik de foto. Werk ik bv een puistje weg. Of een pluisje op je kleding. Je zult er prachtig uitzien maar ook nog steeds jezelf zijn.

Wat kost een fotoshoot?

Dat is afhankelijk van jouw wensen. Maar fotoshoots starten vanaf € 150,–. Mijn pakketten starten vanaf € 200,–. Je hoeft van tevoren niet te beslissen wat en hoeveel je wilt afnemen. Dat doe je tijdens de reveal. 

Waar vindt de shoot plaats?

Standaard gaan we uit van de fotostudio. Wil je op buiten of in een andere locatie dan overleggen we dat samen. Afhankelijk van de plek en de wensen komt er een bedrag bij.

Volg op Instagram